“Ik bepaal zelf hoe hoog ik de lat leg”

Inge

Als je op woensdagochtend DOCK24 binnenwandelt, is Inge de eerste persoon die je gaat tegenkomen. “Hallo mevrouw, wat kan ik voor u doen?”

“Op woensdagochtend stap ik altijd met veel enthousiasme op de fiets, want dan ga ik naar DOCK24. Ik ontvang gasten, doe administratieve werkzaamheden en neem de telefoon aan. Ik heb het ontzettend naar mijn zin hier, maar ben ook erg trots omdat ik er gewoon ben. Na mijn burn-out vond ik het namelijk erg lastig om de deur uit te gaan. Ik had geen energie en ging liever niet dan wel. Dat heb ik hier nooit gehad, omdat ik het zo naar mijn zin heb. Ik doe dit op mijn eigen tempo, bepaal zelf hoe hoog ik de lat leg en kan zo ontdekken wat ik aan kan zodat ik niet weer in een burn-out beland.”

Mensen helpen
Met mijn trajectcoach bespreek ik verschillende dingen die mij kunnen helpen bij mijn proces. We hebben het over mijn voortgang, maar bespreken ook zaken zoals mijn cv. Ik ga straks een portfolio bijhouden zodat ik bij een sollicitatie kan laten zien wat ik allemaal kan. Dat ik iemand heb waarmee ik kan sparren, vind ik erg fijn. Zo’n persoon wil ik ook graag voor iemand anders zijn en daarom volg ik nu de training Bruggenbouwers. Zo hoop ik zelf ooit iemand te kunnen helpen met zijn issues. Dat vind ik een nobel streven, mensen helpen. Ik wil ooit wel een eigen onderneming beginnen, wat precies dat weet ik nog niet. Dat ga ik wel ontdekken. 2018 was een goed jaar, maar 2019 wordt nog beter. Dat weet ik zeker.”

Meer succesverhalen lezen? Bekijk dan eens ons boekje vol succesverhalen!