Jongerenroute

Als het je even niet lukt om naar school te gaan – om wat voor reden dan ook – maar je wel wilt ontdekken waar je goed in bent, kun je onze jongerenroute volgen.

Samen met jou kijken we waar jouw behoeftes, mogelijkheden en kansen liggen. We stellen een routeplanner op: een plan met leerdoelen en een op maat gemaakt programma. Zo kun jij op je eigen manier en tempo je talenten ontdekken en je voorbereiden op een vervolgstap, zoals een opleiding, betaald werk of dagbesteding.

Jouw plan, jouw keuze!

Naast individuele coaching zijn er een aantal groepsactiviteiten waaraan je mee kunt doen, zoals culturele activiteiten of bewegingsactiviteiten. In ons pand zit sinds kort een hiphopcentrum, waar onder meer de Fakkelteit te vinden is. Je kunt ook aan deze activiteiten meedoen. Wil je graag creatief bezig zijn? Dan kun je terecht in ons meubellab. Wil je graag meer weten over het repareren van een auto of fiets? Dan kun je lessen volgen bij onze Fietsenwerkplaats en Doe-het-zelfgarage. Kortom, er is heel veel! Samen met jou kijken we wat het best bij jou past en waar jij aan wil werken.

Programma’s

Een kast in elkaar timmeren, je eigen tas maken of een fiets repareren: wat wil jij graag doen of leren?