Jongerenroute

Lukt het jou even niet om naar school of werk te gaan, om welke reden dan ook? Is een reguliere school misschien geen passende plek voor jou? Heb je een rugzak vol ervaringen die ervoor zorgt dat het niet lukt om een nieuwe start te maken? Wil je wel stappen zetten voor jouw toekomst? Volg de Jongerenroute en ontdek jouw talenten!

De Jongerenroute is een veilige startplek, waar je op een laagdrempelige manier werkt aan jouw talenten en doelen en waar je positieve ervaringen opdoet. Zo krijgt jouw zelfvertrouwen een boost! Samen kijken we waar jouw behoeftes, mogelijkheden en kansen liggen. En stellen we een routeplanner op: een plan met leerdoelen en een op maat gemaakt programma. Zo kun jij op je eigen manier en tempo je talenten ontdekken en je voorbereiden op een vervolgstap, zoals een opleiding, betaald werk of dagbesteding.

Jouw plan, jouw keuze!

Naast individuele coaching zijn er een aantal groepsactiviteiten waaraan je mee kunt doen, zoals culturele activiteiten of bewegingsactiviteiten. Wil je graag creatief bezig zijn? Dan kun je terecht in ons meubellab. Kortom, er is heel veel! Samen met jou kijken we wat het best bij jou past en waar jij aan wil werken.

Vanuit de Jongerenroute werken we samen met Thorbecke SG, Talentstad, START.Deltion, DOC93 en RMC Leerplicht.

Programma’s

Een kast in elkaar timmeren, je eigen tas maken of een fiets repareren: wat wil jij graag doen of leren?