Stel jouw route met mogelijkheden samen

Jouw route

Vraag

Soms is jouw vraag al helder, je wilt bijvoorbeeld ontdekken waar je goed in bent, daginvulling hebben of bouwen aan een sociaal netwerk. Is jouw vraag nog niet helemaal duidelijk, dan helpen we je daar mee.

In gesprek

Samen met een coach ga je op zoek naar wat jij nodigt hebt en op welke manier je aan de slag kan met jouw vraag.

Plan maken

Samen stel je een plan op. Persoonlijk en flexibel, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeftes.

Aan de slag

We gaan op zoek naar een plek waar jij aan de slag kunt met jouw plan. Tussendoor kun je altijd terecht bij jouw coach, je staat er nooit alleen voor!

Onze coaches

Jouw coach is jouw aanspreekpunt. Hij of zij staat voor je klaar voor informatie, een steuntje in de rug of een luisterend oor. Zo zorgen jullie er samen voor dat je jouw route doorloopt op een manier die bij jou past.

Voor wie

DOCK24 is er voor Zwollenaren vanaf 16 jaar die het om welke reden dan ook even niet lukt mee te komen in de maatschappij. Dat kan betekenen dat je thuis zit zonder uitzicht op werk of studie en ondersteuning wilt bij het vinden van jouw mogelijkheden. Je wilt je ontwikkelen en weer meedoen, maar weet niet hoe.

Waar

In samenwerking met allerlei partners in de stad bieden wij verschillende cursussen, scholingsmogelijkheden, werkervaringsplekken en meer. Dat kan overal zijn, afhankelijk van waar jij aan wilt werken.

Jongeren

Voor jongeren hebben we een speciale jongerenroute. Een persoonlijke routeplanner met doelen zodat je op je eigen manier en tempo jouw talenten kunt ontdekken en je kunt voorbereiden op een vervolgstap, zoals een opleiding, betaald werk of dagbesteding.

Aan de slag in de stad

Jouw route is op maat gemaakt, daarom gaan we op zoek naar een plek in Zwolle die daarbij past. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij een sportpark of kringloopwinkel of een presentietraining volgen bij één van onze partners in de stad. Je vindt een overzicht van alle plekken op SamenZwolle.