Ons team staat voor je klaar!

Team

Melanie van Dijk

Locatie coördinator jeugd

positief – direct – eerlijk

Een stevige dosis positiviteit en humor: daar hou ik van. Ik vind het leuk om je uit te dagen maar zorg er ook voor dat we samen jouw grenzen bewaken. Verder ben ik een echte doener. Grote kans dus dat je mij gaat tegenkomen als je aan de slag gaat bij één van onze programma’s!

Kees Boes

Locatie coördinator

doener – loyaal – helicopterview 

Op onze locatie ben ik degene die het overzicht bewaart. Als manusje-van-alles zorg ik er samen met collega’s en vrijwilligers voor dat DOCK24 een veilige en schone plek is waar jij je thuis voelt om aan de slag te gaan. Het werken voor en samen met mensen geeft mij veel energie!

Roderique Meijnen

Werkmeester (KarWij)

zorgzaam – loyaal – geduldig

Als werkmeester van KarWij help ik samen met vrijwilligers en deelnemers mensen met klusjes in en om het huis. Het geeft mij veel voldoening dit werk te mogen doen. We bereiken veel mensen en er ontstaan nieuwe verbindingen tussen verschillende mensen en culturen.

Laura Smale

Trajectcoach JongerenrouteKoos Knook

Trajectcoach individueel en groepen

betrokken – aardig – talentontwikkelaar

Ik ga samen met jou op zoek naar een geschikte plek waar jij je gezien en gerespecteerd voelt. Een plek waar jij zelfvertrouwen krijgt, die jou inspireert en waar jij je verder kan ontwikkelen!

Ben de Man

Trajectcoach

plezier – positief – samen

Als coach wil ik jou op weg helpen om zelf stappen te maken. Ik sluit aan bij hetgeen dat jij wilt en ondersteun je waar nodig. Dit doe ik vanuit positiviteit, plezier en ontspanning. Iedereen heeft zijn eigen weg en mogelijkheden om te groeien; ik help jou graag om jouw weg te ontdekken. Als je doet waar je goed in bent en waar je blij van wordt, gaan er deuren voor je open!