Ons team staat voor je klaar!

Team

Melanie van Dijk

Locatie coördinator jeugd

positief – direct – eerlijk

Een stevige dosis positiviteit en humor: daar hou ik van. Ik vind het leuk om je uit te dagen maar zorg er ook voor dat we samen jouw grenzen bewaken. Verder ben ik een echte doener. Grote kans dus dat je mij gaat tegenkomen als je aan de slag gaat bij één van onze programma’s!

Kees Boes

Locatie coördinator

doener – loyaal – helicopterview 

Op onze locatie ben ik degene die het overzicht bewaart. Als manusje-van-alles zorg ik er samen met collega’s en vrijwilligers voor dat DOCK24 een veilige en schone plek is waar jij je thuis voelt om aan de slag te gaan. Het werken voor en samen met mensen geeft mij veel energie!

Alfons Jansman

Trajectcoach / Intermediair

betrouwbaar – inlevingsvermogen – aardig 

Samen met jou ga ik op zoek naar wat jij op dit moment nodig hebt om positieve stappen te kunnen zetten en weer vertrouwen te krijgen in de toekomst. Ik luister zonder oordeel naar jouw wensen en ga uit van wat jij wél kan. Zo stippelen we samen jouw route uit.

Roderique Meijnen

Werkmeester (KarWij)

zorgzaam – loyaal – geduldig

Als werkmeester van KarWij help ik samen met vrijwilligers en deelnemers mensen met klusjes in en om het huis. Het geeft mij veel voldoening dit werk te mogen doen. We bereiken veel mensen en er ontstaan nieuwe verbindingen tussen verschillende mensen en culturen.

Harrie van de Belt

Werkmeester (vervoer)

doelgericht – rustig – zoeken

Als werkmeester van de Doe-het-zelfgarage en Fietsenwerkplaats ben ik helemaal op mijn plek hier. De combinatie van techniek en het werken met mensen vind ik heel leuk. Ik probeer rust en overzicht te brengen om ervoor te zorgen dat jij een fijne plek hebt om te (leren) werken.


Ineke Schoenmakers

Trajectcoach / Intermediair

empathisch – betrouwbaar – creatief

Ieder mens is uniek en heeft verschillende wensen, kwaliteiten en mogelijkheden. Samen gaan wij op zoek naar die van jou! Een passende daginvulling vinden en ontdekken wat echt bij jou past: dat is wat ik met veel plezier doe in mijn werk. Dit kan middels een eenmalig gesprek waarin ik met je meekijk naar de mogelijkheden bij organisaties in Zwolle of in de vorm van een traject waarin we samen stap voor stap op onderzoek uit gaan.

Arend Jan Poelarends

Trajectcoach

uitdager – liefdevol – uitnodigend

Op zoek naar nieuw perspectief, maar hoe doe je dat? Daar kijk ik graag samen naar! Ik vertrouw erop dat als je tijd en aandacht voor iemand neemt, er beweging komt. Tegelijkertijd geloof ik in de verbinding met anderen: daar kun je leren en dat heeft een mens nodig. Dan kun je ook de uitdaging aangaan om erop uit te gaan in de maatschappij. In mijn coaching gebruik ik allerlei creatieve werkvormen, zo houden we onze zoektocht speels!

Koos Knook

Trajectcoach individueel en groepen

betrokken – aardig – talentontwikkelaar

Ik ga samen met jou op zoek naar een geschikte plek waar jij je gezien en gerespecteerd voelt. Een plek waar jij zelfvertrouwen krijgt, die jou inspireert en waar jij je verder kan ontwikkelen!

Ben de Man

Trajectcoach

plezier – positief – samen

Als coach wil ik jou op weg helpen om zelf stappen te maken. Ik sluit aan bij hetgeen dat jij wilt en ondersteun je waar nodig. Dit doe ik vanuit positiviteit, plezier en ontspanning. Iedereen heeft zijn eigen weg en mogelijkheden om te groeien; ik help jou graag om jouw weg te ontdekken. Als je doet waar je goed in bent en waar je blij van wordt, gaan er deuren voor je open!

Nicole Stremmelaar

Teamcoach / Projectleider

enthousiast – verbinden – organiseren

Iedereen heeft talent. Soms is dat even niet zichtbaar of is dat dieper weggestopt. Met de aanpak vanuit DOCK24 is er de tijd en rust om op zoek te gaan naar jouw kansen en mogelijkheden. Ik draag er graag aan bij om DOCK24 verder vorm te geven zodat zo veel mogelijk mensen kunnen meedoen en zich kunnen ontwikkelen! En dat kan alleen in samenwerking met alle maatschappelijke partijen in onze stad.